MIFRAN AB GARANTIER

Om stenplattorna/fasaden är i gott skick och mindre porös och den utsätts för minimalt slitage kan en impregnering hålla i upp till 10 år för övergripande områden som trottoarer och vertikala fasader. Dock måste man ta hänsyn till det faktum att området är utomhus och att oönskad smuts och alger kan lägga sig på plattornas/fasadens yta. Detta gäller särskilt för hus som finns i områden där det är stora tallar och buskage. Det kan däremot hållas till det minimala med hjälp av en årlig service.

Vi på Mifran AB har lärt oss att det är nödvändig med en underhållsplan för varaktiga resultat. Efter rengöring och impregnering har NanoStone möjlighet att erbjuda en garanti på upp till 10 år - den träder i kraft om man använder sig av Mifran AB rekommendationer för plattorna samt en årlig behandling av stenarna.


Den årliga servicen säkerställer att dina plattor ser snygga och inbjudande ut år efter år.

ÅRLIG SERVICE INKLUDERAR:

Bedömning av stenplattornas skick
En årlig service av avtalat område
Kvalitetskontroll och försäkring

Mifran AB GARANTERAR

Vi ger upp till 10 års garanti vid årliga service behandlingar.

FÖRBEREDELSER FÖR DEN ÅRLIGA SERVICEBEHANDLINGEN


Den dagen vi har kommit överens med dig om att vi ska komma förbi och utföra vår årliga servicebehandling - är det viktigt att ytan är fri från möbler och annat. Anledningen till detta är helt enkelt att vi måste kunna utföra skumbehandlingen på hela ytan för att säkerställa ett fint och enhetligt resultat.


Det är därför viktigt att innan vi kommer - har du tagit bort eller flyttat saker som; trädgårdsmöbler, krukväxter och paraplyer samt andra liknande föremål. Om du har en bil eller något som annat står på ytan som ska behandlas, måste detta också flyttas bort.